Om Exponera

Exponera Utställningsproduktion AB är totalleverantör av smarta  portabla exponeringslösningar. Den enda leverantör förutom reklambyrån du behöver för att exponera företaget.  

Vi levererar kompletta Utställningslösningar från kampanjskärmar till hela mässmontrar eller andra events. För att kunna erbjuda en fungerande helhetslösning har vi även ett stort antal tillbehör som t.ex. mässmöbler, broschyrställ, acrylprodukter, ramar och lister.
Vi jobbar med kunden i centrum vilket betyder att dialog med kunden är vårt absoluta fokus.
Roll Up, Bildväggar, Vepor och andra standardlösningar, men även mer udda och speciella lösningar. Vi producerar även text och bild med en mängd olika tekniker och material, vilket ger den helhet som gör hela produktionen snabb och enkel. Exponera har expolösningar till de flesta behoven.

Vi arbetar direkt med användare i lika hög grad som vi samarbetar med reklambyråer och andra kreatörer/ förmedlare. ( Se även Byråer/ B2B) Med stor branschvana och mycket erfarenhet hjälper vi er att hitta rätt lösning till de flesta tillfällen. Vi hjälper er från vision till verklighet.

Ofta handlar det om:

  • Konferenser - Kick-off, presskonferenser.
  • Informationsmöten och produktlanseringar.
  • Utställningar och mässmontrar.
  • Inredningar till entréer, tält och kontor m.m...


Tillfällen där portabel exponering ofta är nyckeln till framgång!
- Kontakta oss för ett samtal och ett personligt möte!