LinkWall

Expand LinkWall är ett extremt flexibelt utställningssystem!

Med hjälp av fasta enheter på 90 cm som kan kombineras med olika länk och sidopaneler kan denna vägg formas i stort sett hur som helst! Med enbart fasta paneler bildas en rak vägg som kan bli antingen 220 eller 290 cm hög. Bredden på en rak vägg är 90 cm multiplicerat med det antal fasta moduler som du väljer, d.v.s en rak vägg med 3 moduler blir 270 cm bred.

LinkWall kan dock byggas i olika former med hjälp av olika länkpaneler som är 27 eller 60 cm breda. Kombineras fasta moduler med länkpaneler kan väggen göras med både svängar och vågformer!

Om du har behov av att exponera dubbelsidigt så fungerar även detta med LinkWall. Då används s.k. sidopaneler vilket ger väggen en 3-dimensionell känsla.

Om man enbart skall bygga LinkWalllösningar som skall stå mot en fast vägg så finns en s.k. "halvfot" som gör att lösningen kan ställas närmare väggen. Denna lösning gör dock att om man senare vill bygga dubbelsidig vägg med samma moduler så kommer det bli instabilt åt ena hållet.

Det finns flera olika spotlights att välja på till LinkWall. *50 w spot    * 150 W Halogenspot    * LED-spot som inte skapar värme i montern!