Bildväggar (Kategori)

Bilväggar är ett effektivt sätt att synas!

När du har behov av att exponera upp ett budskap med en extra hög finish och elegans så kan bildväggen/ Pop-Up vara det du söker. Detta är en vanlig lösning till mässmontarar både för att de kan produceras med stor flexibilitet vad det gäller storlek och funktion. Vissa har tillbehör som hyllor och vitriner där man kan använda ställningens djup för att t.ex. exponera produkter.
Det finns även varianter som är runda som en pelare (Tower/ Tower Magnetic) och istället för digitalt printade bilder kan man ha printade tygbilder på andra.
Pop-Up-lösningarna levereras oftast i en transportväska som på eventet används som disk. För att få en bra exponering på disken så beställer man en s.k. omsvepspanel och en trätopp/diskskiva för att göra det till en snygg och funktionell disk.
Dessa bldväggar har nu även kompletterats med en ny typ av bildvägg som bygger på ett skensystem i metall som ger en bildvägg med ett något mindre djup än de s.k. Pop-Up-väggarna. Under rubriken Tyglösningar i den översta produktmenyn finns även Stagesystemet med tygbild!
Titta gärna i vårt Virtuella Idécenter  där det finns flera bildexempel på olika bildväggar och tillbehör till dessa.
Kontakta oss för mer information om Pop-Up och bildväggar.